Pagina's

zaterdag 10 mei 2014

Review: W7 eyeshadow palet of grey

Vandaag heb ik een review voor jullie over het W7 eyeshadow palet of grey. Het is een mooi palet waar je makkelijk en snel een ''Smokey Eye'' mee kunt maken. In het palet zitten wat donkere en wat lichte tinten. Het palet is te koop bij de op = op voordeelshop en kost €1,99,- en is dus niet duur.


In het palet zit een kwastje met aan 2 kanten een soort sponsje. Je hoeft het kwastje niet te gebruiken. Je kunt ook je eigen kwast gebruiken. Je kunt de oogschaduw aanbrengen op je bewegend ooglid maar ook bijvoorbeeld de lichte witte kleur op je wenkbrauw bot. Er zitten 2 lichte kleuren in het palet en 2 donkere kleuren waarmee je lekker kunt aanzetten.
Zoals ik al zei zitten er 4 kleuren in het palet. De vier kleuren zijn wit - licht grijs - donkerder grijs -  en donker grijs. Je kunt de witte kleur goed gebruiken voor in de binnenkant van je oog en voor net onder je wenkbrauw. De wat lichte grijze kleur kun je voor over je bewegend ooglid goed gebruiken en dan nog de wat donkere tinten grijs om je oog wat aan te zetten. 
Het is een mooi palet met mooie kleuren en veel pigment. Je kunt er makkelijk een ''Smokey Eye'' mee maken en dat voor maar €2,-. Echt een aanrader dus. Het geeft een stoere en stralende look. 


Dat was de review!!!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende keer!!!

xxxxxies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten